Over ons

Een groot aanbod van vakantieverblijven

Een vakantieverblijf voor iedereen

www.relaxhomes.com is een gespecialiseerde website in het verhuur van vakantieaccomodaties zoals vakantiehuizen, gîtes, boerderijen, groepshuizen, b&b's, villa's met zwembad, kastelen, hotels, cityflats en appartementen te huur... In alle vrijheid brengen we u in contact met de eigenaars van vakantieaccommodaties.

RelaxHomes groep

www.relaxhomes.com behoort tot de internationale groep RelaxHomes, werkt niet als tussenpersoon, is geen immokantoor en zal daarom geen commissie ontvangen bij verhuur van vakantieaccomodaties. Op die manier zal de originele verhuurprijs een pak goedkoper zijn dan de meeste georganiseerde touroperators of reisbureau’s.

Aanbod van verschillende accommodaties

U kunt een ruime keuze aan vakantieaccommodaties terugvinden.  Daarnaast kunt u vakantieaccommodaties zoeken op verschillende criteria zoals: type vakantieverblijf, zwembad, faciliteiten, locatie, aantal personen, thema enz… Kortom, een selectie gericht op uw voorkeur en interesses.

Eenvoudig op land, regio en plaats

Dankzij de verschillende zoekfuncties, wordt het terugvinden van een geschikte vakantieaccommodatie kinderspel. U kunt alle vakantieaccommodaties zoeken via de kaart of via de uitgebreide zoekfuncties.

Bent u huiseigenaar?

Bent u huiseigenaar van een vakantiehuis? Promoot vandaag nog uw vakantiehuis op RelaxHomes.com. Klik hier

Waarom bij ons accommodaties zoeken

Waarom uw vakantieverblijf zoeken op RelaxHomes.com?

  • Elke dag nieuwe accommodaties
  • Geen kosten of contracten met RelaxHomes.com
  • U communiceert rechtstreeks met eigenaars
  • Gratis nieuwsbrief met inspiratielocaties
  • Blijf op de hoogte van nieuwe verblijven
  • Makkelijk zoeken en info aanvragen

Accommodatie zoeken